יום שני, 4 באפריל 2016

החרוסת הטעימה של אוליביה......

מאז שאני קטנה אחד מהמנהגים שאני מאוד אוהבת בפסח, אכילת מצה כרוכה עם חרוסת וחסה טרייה,פינוק אמיתי,וטעים כמה טעים.
היום בעידן המודרני במרדף אחרי זמן פנוי, עדיין חשוב לי מאוד לשמור על המסורת,ואיזה כיף שחברת אוליביה המומחית בייצור רטבים וממרחים מירקות טריים,ממשיכה לגוון ומשיקה חרוסת במדף הממרחים המצוננים במיוחד לקראת חג הפסח,כך שאפשר להנות מחרוסת טעימה ביותר בטעם ביתי.

ואכן טעמתי את החרוסת של חברת אוליביה שמבוססת על מתכון מסורתי עם מרכיבים אופיינים כגון,יין אדום איכותי,תפוחים,תמרים,שקדים,תיבול אופייני והכי חשוב ללא חומרים משמרים,החרוסת מאוד טעימה,ממש אהבתי,ואני ממליצה בחום,החרוסת בהחלט משמרת את מנהגי חג הפסח של כל עדה ונותנת מענה לכל העדות השונות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה