יום שישי, 27 במאי 2016

לרגל חג שבועות: "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציעים תערובות יחודיות לגבינות ופשטידות....

חג שבועות שמכונה גם חג הגבינות מתקרב אלינו, וכל פעם מחדש אני חושבת על רעיונות לאירוח חלבי אבל שיהיה גם קל ולא מסובך,והתערובות המיוחדות של "חוות דרך התבלינים"  בבית לחם הגלילית,בהחלט משדרגות את הגבינות והפשטידות.

לרגל החג, "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציעים תערובות יחודיות לגבינות ופשטידות: תערובת פיקנטית לגבינה, תערובת בצלית לגבינה, תערובת בזיליקאן, תערובת לחביתות ופשטידות, תערובת לצזיקי, תערובת בצל וסומק לגבינה, תערובת עגבניות ונענע לגבינה.
קיבלתי להתנסות חלק מהתערובות לגבינה וסלט ואני חייבת לציין שהן פשוט מעולות,תערובת בצל וסומק לסלט,תערובת בצלית לגבינה ותערובת מיוחדת שמכילה פטרוזליה ושמיר ומתאימה לגבינה ולסלט.

לארוחת הערב הגשתי גבינה לבנה שעורבבה עם התערובת בצלית לגבינה שמכילה בצל מיובש,פפריקה הונגרית מתוקה גמבה ועגבניות.

וזה יצא מעולה, נהדר למריחה על כריך והטעם מיוחד,והכי חשוב נשמרת הטריות ,מוסיפים כל פעם לכמות גבינה רצויה ומקבלים גבינה מתובלת שהוכנה בבית והטעם שונה לחלוטין מאשר לקנות גבינות שכבר מתובלות.

להלן מגוון התערובות לסלטים,גבינות, פשטידות,לביבות ועוד, שמוצעות בחוות דרך התבלינים בבית לחם הגלילית:
תערובת פיקנטית לגבינה:
התערובת מכילה גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה, שומשום חום, קצח, פפריקה מרוקאית מתוקה, פלפל שחור גרוס, בצל, שום, עגבניות וגמבה. את התערובת ניתן לפזר על סלט או לערבב עם גבינה רכה.
מחיר: 13 ₪ (100 גרם)
תערובת בצלית לגבינה:
התערובת מכילה בצל מיובש, פפריקה הונגרית מתוקה, גמבה ועגבניות. ניתן להוסיף לגבינה רכה, לערבב ולאכול, להגיש כדיפ לשולחן, לשלב בקיש בטטה/ קיש תרד/ לביבות גבינה ועוד.
מחיר: 13 ₪ (100 גרם)
תערובת בזיליקאן:
התערובת מכילה עגבניות שרי, שמן זית, מלח ים אטלנטי גס ובזיליקום. התערובת מתאימה להעשרת גבינות קשות, סלטים ופסטות. כמו כן, ניתן לערבב עם גבינה רכה או להגיש כמטבל לשולחן האירוח.
מחיר: 16 ₪ (100 גרם)
תערובת לחביתות ופשטידות:
התערובת מכילה בצל מיובש ומטוגן, שום מיובש, קצח, פטרוזיליה, שמיר, בזיליקום, שומשום חום, גמבה, בטטה וסלרי. יש לערבב את התערובת עם בלילת הפשטידה או עם הביצים ולטגן/לאפות. התערובת מתאימה גם לאורז, שקשוקה ירוקה ועוד.
מחיר: 13 ₪ (100 גרם)
תערובת ציזיקי לסלט:
התערובת מכילה שמיר ושום מיובש,יש לחתוך מלפפונים, לערבב עם יוגורט ולהוסיף את התערובת. התערובת מתאימה גם להכנת פירשקי – מאפי שמרים רכים רוסיים במליות שונות.
מחיר: 13 ₪ (100 גרם)
תערובת בצל וסומק לגבינה:
התערובת מכילה בצל מיובש וסומק, התערובת מתאימה לציפוי מאפי גבינה, לתיבול סלטים ולערבוב עם גבינה לבנה ולהגיש.
מחיר: 13 ₪ (100 גרם)
תערובת עגבניות ונענע לגבינה:
התערובת מכילה נענע ועגבניות מיובשות. ניתן לשלב בלחמניות גבינה, בערבוב עם גבינה לבנה ואף כמטבל על שולחן האירוח. מומלץ להשתמש בתערובת להכנת חטיפי גבינת עיזים.
מחיר: 13 ₪ (100 גרם)
בחג שבועות יתקיים "פסטיבל הקולעים" העשירי ב"חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית ושם ניתן למצוא תערובות נוספות, מטעמי גבינות ושלל פעילויות לכל המשפחה.
חג שבועות שמח!
ניתן להשיג בחוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, טל': 04-9533405, ובסניפי הרשת. לאתר החברה: http://www.derech-hatavlinim.co.il/  חפשו אותנו גם בפייסבוק
קרדיט צילום:אלוניס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה