יום חמישי, 23 בפברואר 2017

"תומר" מציעה לחג פורים ממרחים מעולים למילוי אוזני המן במגוון טעמים....

חברת "תומר", המתמחה בייבוא ושיווק מוצרי מזון, מציעה לחג פורים ממרחים מעולים למילוי ולהכנת אוזני המן טעימים ומפנקים: ממרח חמאת בוטנים קלאסי או קראנצ'י עם שברי בוטנים וקונפיטורות משובחות 70% פרי במותג המוכר FRUPPA המגיע במגוון טעמי הפירות.

אני מאוד אוהבת להשתמש בממרח חמאת בוטנים של חברת תומר שמביאה לארץ מוצרים ממש איכותיים, חמאת הבוטנים מתאימה למגוון שימושים, סאטה עוף, לזילוף על עוגה, להכנת עוגיות, מילוי אוזני המן ועוד...
השבוע קיבלתי להתנסות את הממרח חמאת בוטנים המעולה של חברת תומר, והכנתי מיני פופקייקס טעימים עם חמאת בוטנים,הטעם של החמאת בוטנים מוסיף מאוד ומשתלב מצויין, הוספתי לזה רוטב חמאת בוטנים שיצא מצויין בזכות הוספת חלב שעידן את המרקם של חמאת הבוטנים ויצא מדהים.

מצרכים:
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר.
2 כפות חמאת בוטנים.
1 ביצה
75 גרם סוכר
175 גרם קמח
חצי כפית אבקת אפייה
140 מ"ל חלב
מערבבים את כל החומרים, שמים בשקית זילוף, ומזלפים לתבנית של מולטי קייק שמיועדת להכנת פופקייק, משאירים עד שמוכן, בינתיים מערבבים 4 כפות חמאת בוטנים עם 4 כפות חלב ומניחים ליד הפופקייקס ונהנים.

כשרויות: ממרח בוטנים – כשר פרווה בהשגחת בד"ץ בית יוסף. קונפיטורות - כשר למהדרין בהשגחת הרבנות ובד"ץ בית יוסף,להשיג בכל רשתות השיווק.
מחירים: חמאת בוטנים – כ-10.90 ₪ (ל- 510 גרם), קונפיטורה -כ- 14.90 ₪ (לצנצנת של 450 גרם).
להלן הצעה למתכון להכנת אוזני המן לקראת חג פורים שמתקרב,

חומרים להכנת הבצק:
1 כוס קמח
3 כפות אבקת סוכר
70 גרם חמאה קרה (אפשר גם מרגרינה)
3 כפות שמנת חמוצה (לגרסת פרווה אפשר להחליף את השמנת בביצה).
מעט מים לפי הצורך
להכין מלית:
מלית חמאת בוטנים עם קונפיטורה - מערבבים בקערה 2 כפות חמאת בוטנים ו-3 כפות קונפיטורה בכל טעם שאוהבים. ניתן לגוון, ובמקום קונפיטורה לשלב עם החמאת בוטנים ממרח שוקולד.
אופן ההכנה:
בעזרת הידיים או במעבד מזון מעבדים את חומרי הבצק לבצק אחיד.
על משטח מעט מקומח מהדקים את הבצק לכדור חלק.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
לאחר הקירור מרדדים לעובי של 0.5 ס"מ וחורצים עיגולים.
בכל עיגול מניחים את המלית וסוגרים עם מעט מים את המאפה.
מומלץ לקרר מעט שוב לפני האפייה.
אופים בחום של 170 מעלות כ - 10 דקות, או עד שהבצק מזהיב מעט.
לאחר קירור המאפה - מפזרים אבקת סוכר לקישוט.
קרדיט צילום: יח"צ, רם נתן, עידו קימלוב


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה