יום שבת, 27 במאי 2017

הקטשופ החדש של אסם, 50% פחות סוכר....

אצלנו בבית מאוד אוהבים קטשופ ואוכלים אותו כמעט עם כל דבר, קציצות,נקניקיות,ציפס, שניצלים, טבעות בצל, פתיתים, בסיס לפיצה ביתית, טוסט, פשוט חייבים את הטעם של הקטשופ שמעשיר הרבה מאכלים, ושמחתי מאוד להתנסות ולהכיר את הקטשופ החדש של אסם, 50% פחות סוכר, ו-25% פחות נתרן.


הכנתי לארוחת הצהריים, שניצלונים, ציפס וטבעות בצל, ושמתי את הקטשופ החדש מופחת סוכר של אסם, ורציתי לראות אם ירגישו בהבדל ואני חייבת לציין שהטעם הנפלא נשאר, וגם שהופחת סוכר ב-50% שזה המון עדיין אהבו מאוד את הטעם של הקטשופ החדש והמבחן עבר בהצלחה,


יופי של מוצר ומפתיע מאוד שבוצעה הפחתה של 50% מהסוכר, לא הוסיפו ממתיקים,והקטשופ מכיל רכיבים טבעיים בלבד, וכמות של 18 עגבניות, עכשיו בהחלט אפשר לאכול את הקטשופ ללא רגשות אשם, הפחתת סוכר שתורמת לכולם, לכל המשפחה שאוהבת את הקטשופ כל כך.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה