יום שבת, 20 במאי 2017

לקראת חג השבועות: "תבואות" מציעה סדרת פסטות מקמחים מלאים ואורגניים המיוצרים מהדגנים כוסמין ודורום..

חברת "תבואות" המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה לחג השבועות סדרה של פסטות איכותיות, המיוצרות מקמחים מלאים ואורגניים של כוסמין ודורום, עשירים בערכים תזונתיים, ומתאימים להכנת מגוון מנות טעימות ומזינות לחג.

קרדיט צילום תום טינק
הפסטה עשויה מקמח מלא המיוצר מטחינה של הגרעין כולו, כולל הקליפה והנבט, העשירים בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרליים. כמו כן, הקמחים מיוצרים מדגנים מגידול אורגני הנקיים מחומרי הדברה, דשנים וכימיקלים.
אני משתמשת קבוע במוצרים האורגניים של חברת תבואות וגם בפסטות שלהם ואני חייבת לציין  שהפסטות פשוט נפלאות וכל בני הבית אוהבים את הפסטות של תבואות, בנוסף הן עשירות בערכים תזונתיים שזה בהחלט חשוב מאוד בשגרת התזונה השבועית שלנו.

קיבלתי להתנסות פסטה פנה מקמח כוסמין מלא אורגני, לאחר הבישול טעמתי אותה והיא פשוט פסטה נהדרת, במרקם הנכון ובטעם הנכון,


הכנתי ממנה סלט פסטה חם ויצא מדהים, השילוב של הירקות המוקפצים, בצל,פלפלים, עגבניות ,בזיליקום ביחד עם שמן זית נתן לפסטה ייחודיות, מאוד מתאים לאירוח לשבועות, להכנה בבית, מנה עשירה בטעמה וגם מזינה, פשוט נהדר.

הנטורופתית הילה גבע אבירם, מנהלת רשת מכללות "מדיטבע", מציינת כי הדגנים המלאים – כוסמין ודורום – עשירים בסיבים תזונתיים וכן בוויטמינים ובמינרלים חיוניים המסייעים לתפקוד תקין של הגוף. הם מכילים ויטמינים מקבוצה B, סידן, ברזל, אבץ ונחושת. כמו כן הדגנים המלאים הם פחמימות מורכבות המסייעות לעיכול תקין ולתחושת שובע, מונעות נפילת סוכר והיפוגליקמיה ועוזרות לריכוז ולחיזוק הזיכרון.
הפסטה מוצעת במגוון צורות – ספגטי, פוסילי ופנה.
מחירים לצרכן: פסטה כוסמין מלא אורגני – 22.90 ש"ח לאריזה של 500 גרם.
פסטה דורום מלא אורגני – 8.90 ש"ח לאריזה של 500 גרם.
המוצרים כשרים בהשגחת הרבנות.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
לפרטים: http://www.tvuot.co.il.
הבלוגרית לאה זוהר מציעה מנה נהדרת להכנה בקלי קלות – סלט פסטה כוסמין מלא לצד גבינה בולגרית וביצה קשה
חומרים:

קרדיט צילום: לאה זוהר
חבילת פנה כוסמין מבושלת
קופסת פטריות פרוסות או סלסילת פטריות טריות חתוכות
בצל בינוני חצוי ופרוס לפרוסות דקות
שמן חמניות או שמן תירס לטיגון (או אפשר חמאה).
פלפל אדום חתוך לרצועות
חופן כוסברה או פטרוזיליה
כפית טריאקי
כפית חומץ בלסמי
פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
הוראות הכנה:
מקפיצים את הבצל במעט שמן שיהיה שקוף. מוסיפים את הפלפל ומקפיצים לכמה דקות שיתרכך. מוסיפים את הפטריות המסוננות וממשיכים להקפיץ עוד כמה דקות.
בקערת הגשה מערבבים את הפסטה המבושלת עם הירקות המוקפצים, מוסיפים בלסמי וטריאקי ומערבבים. מפזרים מלמעלה פטרוזיליה או כוסברה.
מגישים פושר לצד פרוסה גבינה בולגרית וביצה קשה לכל סועד.
קרדיט צילום: גלית נתן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה