יום שבת, 18 בנובמבר 2017

מְ נֻ קֶ דֶ ת סדרת כלי הגשה ובישול חדשה מבית נעמן בעיצוב חורפי....

החורף מתקרב אלינו ואיתו מגיע גם החשק להכין תבשילי קדירה, מרקים ועוד, הריח שמתפשט בחלל הבית נותן הרגשה של בית חם עם תבשילים שיש רצון לשבת ביחד ולהנות כמשפחה, ואין כמו להגיש תבשילים חמים, בכלים שכייף לאכול מתוכם, כשבחוץ גשום וקר.

נעמן מציעה סדרת קרמיקה "גרניט" חדשה ומנקדת הכוללת מבחר כלים ואביזרים לבישול שיחממו את ימי החורף:
 קסרול קרמיקה stoneware לבישול קדירה בתנור, ומגוון כלים להגשה אישית קערות (בולים) למרק, את הכלים שבסדרה העשויים מחומר עבה במיוחד ומאופיינים ביכולת לאגור חום לבישול אחיד ואיכותי, הגעתי לחנות נעמן ברמת גן כדי להתרשם מקרוב וממש אהבתי, הכלים יפים ומיוחדים ובהחלט גם מייפים את השולחן וגם מאוד נוחים מבחינת השימוש, ניתן להשתמש בתנור לשמור בכלי ובעת הצורך לחמם במיקרו שזה כבר מאוד נוח.
ניתן להשיג ב 4 צבעים אופנתיים:
צהוב,תכלת וורוד עתיק,במבצע של 50% הנחה בכל חנויות הרשת.
אני התחדשתי בקסרול 4 ליטר גרניט בצבע תכלת, הכלי נראה מדהים וכל כך יפה להגיש איתו את התבשיל, אין ספק שהכלי מאוד מיוחד,
הסדרה מתאימה לשימוש בתנור, במיקרוגל ובמדיח, להלן כמה דוגמאות:
  • קסרול 4 ליטר גרניט צבעוני +מכסה במחיר 79.95 ₪
  • כלי להגשה אישית אובלי + מכסה במחיר 22.45 ₪
  • כלי להגשה אישית + ידית  9.95 ₪
וגם מתכון להכנת מרק מיניסטרונה - של שף אסף גרניט, היועץ הקולינרי של נעמן:
  • 1 בצל מקולף וחתוך לקוביות קטנות.
  • 1 גזר מקולף וחתוך לקוביות קטנות.
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים.
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 3 עגבניות מקולפות ללא הליבה וחתוכות לקוביות.
  • 1 שורש פטרוזיליה קלוף קצוץ לקוביות קטנות
  • 1 זוקיני חתוך לקוביות קטנות
  • 2 שיני שום פרוסים.
  • 1 גבעול טימין
  • 4-5 עלי בזיליקום
  • 4-5 עלי אורגנו
  • חצי כוס שעועית לבנה שהושרתה במים כל הלילה ובושלה עד להתרככות.
  • חצי כוס פסטה קצרה וקטנה
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • 3 כפות שמן זית
הוראות ההכנה- מטגנים בצל גזר סלרי עם מעט שמן זית כ-3 דקות עד להזהבה, מוסיפים שום ועגבניות ומטגנים על אש נמוכה עוד כ- 10 דקות עד שהעגבניות מעט מתפרקות, מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים כ-5 דקות נוספות ,
מוספים מים עד ¾ גובה הסיר מוסיפים את עשבי התיבול ואת השעועית ומביאים לרתיחה, מבשלים 25 דקות נוספות ומוסיפים את הפסטה לעוד 10  דקות בישול מתבלים ומורידים מהאש.
קרדיט צילום: שירה רז.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה