יום חמישי, 15 בפברואר 2018

חדש בפתח תקווה מסעדת פרנג’ליקו עם מנות מהמטבח האסיאתי...

כשאומרים אוכל אסיאתי אומרים פרנג’ליקו!,הוזמנתי לקניון גנים בפתח תקוה ,כדי להכיר מקרוב את המסעדה החדשה של הרשת שכעת גם תושבי המרכז יכולים להנות ממנה, בצפון רשת פרנג’ליקו הינה רשת שף וסושי בר אשר משלבת חוויה קולינרית ובילוי, ומאוד מוכרת.

הרשת החלה את דרכה לפני כעשור בעיר חיפה, בעקבות ההצלחה והביקוש הרב התרחבה פעילות הרשת גם אל אזור המרכז והדרום.
המטבח האסיאתי של פרנג’ליקו מוכר היטב הודות למנות השף הייחודיות שלו, בדגש על תפריט הסושי המגוון, על המנות המשובחות אחראי השף של הרשת יובל חירותי,


המסעדה של רשת פרנג'ליקו שנפתחה בפתח תקוה מביאה איתה נסיון קולינרי עשיר, ומגוון מנות מצויינות, ממנות סושי מגוונות ,מנות ראשונות, מוקפצים מיוחדים, עיקריות , המוטו גיוון ויצירתיות והכי חשוב שירות טוב ללקוח שיהנה ויחזור.


אני באופן אישי ממש אוהבת אוכל אסיאתי וסושי, ומקפידה לפחות פעם בשבוע להנות ממנה טובה של מוקפץ, או סושי, לפעמים אפילו יותר, ומאוד נחמד גם להזמין אוכל הביתה ולהתפנק בבית שאין חשק לבשל, לאחר שטעמתי את המנות המיוחדות של פרנג'ליקו בסניף פתח תקוה החדש, אהבתי את השילובים המיוחדים, ומאוד נהניתי מהאוכל, וגם חשוב שיש משלוחים כך שניתן להנות מאוכל טוב גם בבית.
יתרון נוסף של למסעדת פרנג'ליקו שכל יום מכינים הכל טרי טרי, אורז, ירקות, סלטים, דגים, הכל מאותו יום וזה יתרון משמעותי, במיוחד בכל מה שקשור לדגים.
את הטעימות התחלנו עם חמוצים יפניים, קריספיים כמו שאני אוהבת ובטעם החמוץ מתוק הנכון,

נהניתי ממש מגיוזה מטוגנת עם בטטה ועוף, לאחר האידוי מטגנים אותה קלות ומוסיפים רוטב טריאקי,


עוד מהראשונות, שיפודי סלמון, 2 שיפודי סלמון ברוטב טריאקי על מצע סלט סום טאם בעיטור צ'יפס בטטה,

ואיך אפשר בלי סושי, אל תוותרו על הקומבינציה הזוגית שנקראית חם קר, 22 יחידות סושי של מבחר רולים, רול צמחוני שמוגש חם,פוטומאקי טונה אדומה מדהים, סנדוויץ קריספי שמוגש חם, 2 יחידות ניגירי לבחירה, הייחודיות של המנה שהיא מגיעה בשילוב של רולים שמטוגנים ורולים רגילים, וזה מאוד עשיר ומגוון, מנה נהדרת,

ועוד מנה שאסור לכם לדלג עליה אני ממש אהבתי, טטאקי טונה, פרוסות טונה צרובה ברוטב טריאקי על מצע סלט סום טאם בעיטור בצל ירוק,לא יכולתי להפסיק לאכול מרוב שהיה טעים לי,

והמשכנו עם ירקות בטמפורה, מבחר ירקות בציפוי טמפורה פריך,מוגש עם רוטב טאם סוי,עירית וספייסי מיונז, מנה קריספית מטוגנת כמו שצריך עם שמן טרי, וללא עודפים של שמן שניגר אחרי הטיגון, מנה מוצלחת מאוד,

ועכשיו לעולם הנודלס, בפרנג'ליקו יש מבחר מנות שף מנודלס חלקן חריפות יותר,חלקן פחות, כל אחד יכול לבחור לפי טעמו האישי ולפי מה שהוא אוהב, להוסיף,טופו,עוף,בקר יש מבחר,
יש את המנה המנצחת שניתן לשלב איתה עוף או טופו, מנה קצת חריפה אך טעימה, שילוב של אטריות,פטריות,בצל לבן וירוק ברוטב קארי ירוק אינדונזי בשילוב קרם קוקוס בוטנים וצ'ילי,

הפאד קפאו מנה מאוד ייחודית ונהדרת, בקר קצוץ,בצל סגול,גזר,שום וצ'ילי ברוטב פטריות,גינג'ר למון גראס ובזיליקום,מוגשת בתוספת אורז מאודה וביצת עין מעל,

ופאד וואן קאי נאא, אטריות אודון עם חזה אווז מעושן,בקר,עוף,גזר,בצל סגול,פטריות ובזיליקום ברוטב קפאו,

בקר סצואן, נתחי בקר,פלפלים בצבעים,בצל לבן ונבטים ברוטב סצ'ואן פיקנטי,מוגשת עם אורז מאודה,

אחרי אוכל כל כך מפנק, לא נשאר לי מקום לקינוחים לכן טעמתי ממש מעט מקינוחי הכוסות,

היה כיף המון תודה למסעדת פרנג'ליקו פתח תקוה על האירוח הטעים כיד המלך, ממליצה להגיע ולהנות,
פרנג'ליקו פתח תקוה- קניון גנים העצמאות 65 פתח תקוה, המסעדה כשרה,
מצרפת קישור לאתר של רשת פרנג'ליקו,
http://frangelicobar.com/

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה